Cudowny napój: walczy z rakiem i łagodzi dolegliwości bólowe

Image

www.sxc.hu

Niedawno słynny chiński dietetyk ujawnił, że picie przez co najmniej 3 miesiące napoju z owoców i warzyw - sporządzonego według konkretnego przepisu, wspomaga proces leczenia osób cierpiących na choroby nowotworowe.



Ten "cudowny napój" jest bardzo łatwy do przygotowania. Do jego sporządzenia potrzebny jest burak, marchew i jabłko. Świeże, najlepiej pochodzące ze sprawdzonego źródła warzywa i owoce należy dobrze wypłukać, pokroić w kostkę, posiekać w blenderze (razem ze skórką) i dodać trochę wody. Gotowy sok należy wypić natychmiast po przyrządzeniu.



Sok ten pomaga przy następujących schorzeniach:



1. Powstrzymuje rozrost komórek nowotworowych.

2. Przeciwdziała schorzeniom wątroby, nerek, trzustki, może wyleczyć wrzody.

3. Wspomaga płuca, zapobiega zawałom serca i obniża ciśnienie krwi.

4. Wspomaga układ odpornościowy.

5. Korzystnie wpływa na oczy, usuwa zaczerwienienie, suchość i zmęczenie oczu.

6. Pomaga zmniejszyć ból mięśni.

7. Usuwa toksyny z organizmu, reguluje pracę układu wydalniczego, leczy zaparcia.

8. Leczy trądzik i oczyszcza skórę.

9. Usuwa nieświeży oddech, pojawiający się w wyniku niestrawności, czy infekcji gardła.

10. Łagodzi dolegliwości bólowe różnego pochodzenia.

11. Leczy katar sienny (alergiczny nieżyt nosa).



Zdaniem chińskiego dietetyka napój ten ma kilka dodatkowych zalet:



• Nie ma żadnych efektów ubocznych.

• Jest bardzo odżywczy i łatwostrawny.

• Wspomaga utratę nadmiarowych kilogramów.

• Poprawia funkcjonowanie układu odpornościowego w ciągu 2 tygodni.

 

 

Ocena:

Przede wszystkim zdecydowanie odkwasza organizm i stąd to wspaniałe działanie. Polecam, wypróbowane na rodzinie i znajomych. Efekt uzdrawiania to mnóstwo energii i chęci do działania. To naprawdę drink energetyczny a nie napój z kofeiną

0
0

brzmi nieźle ale surowy burak?

wypijamy to w całości czy jakos odcedzmy?

0
0

tylko ten legendarny "chińczyk' zapomniał dodać, że buraka trzeba po zmiksowaniu potrzymać godzinę w lodówce, bo inaczej jest "troszkę" toksyczny dla większości ludzi. Ten sok MUSI odstać.

Jak już piszemy, to piszmy do końca.

 

0
0

Jak ktoś nie wiedział to i dalej nie wie.

Jaka ilość warzyw i wody ?

Kiedy najlepiej to pić ?

0
0

Poniewaz wiekszosc osob nie ma dostepu do ekologicznej zywnosci i jestesmy skazani poniekad na zywnosc z marketow ten przepis od pana chinczyka jest wrecz niebezpieczny. Dlatego buraka, marchew i jablko nalezy wycisnac w sokowirowce a nie w blenderze gdzie w miaszu znajduja sie szkodliwe toksyny...Przepis na sok:

8 duzych marchwi, 3-4 srednie jablka , 1 duzy burak czerwony. Dodatkowo sok z polowki cytryny oraz 3 -4 krople oliwki z oliwek lub oleju z pestek winogron/lnianego. Smacznego :)

PS. Nie jest to zaden nowy wynalazek chinczyka, w polsce ten sok juz dawno stosowano przy nowotworach w naturalnych terapiach :)

0
0

Dodane przez Estia (niezweryfikowany) w odpowiedzi na

Dzięki za dobry przepis .A ja jeszcze do tego podpowiem że wszystkie Jarzyny i owoce myję a właściwie chwilkę moczę w wodzie z sodą oczyszczoną płukam i na zakończenie zamaczam do wody z kwaskiem cytrynowym.. Owoce i warzywa mają wtedy inny smak i już w nich nie ma tej goryczki. Można samemu sprawdzić zjeść marchew czy jabłko przed zamaczaniem i po procedurze zciągania tego badziejstwa..

0
0

Dlaczego w logo macie kaduceusza - symbol mylnie utożsamiany, zwłaszcza w USA z medycyną? 

0
0